Menu Sluiten

Ben jij een aios, anios of een beginnend medisch specialist?

Heb jij behoefte aan persoonlijke ontwikkeling?

Dan zijn de volgende workshops interessant voor jou.

Persoonlijke Effectiviteit; Haal meer uit je loopbaan

In iets meer dan 2 uur laat ik je zien hoe artsen gebruik kunnen maken van de eigenschappen van effectief persoonlijk leiderschap. Resultaat?Je kunt doelgericht aan de slag met de dingen die voor jou belangrijk zijn en je leert het beste te halen uit de samenwerking met je omgeving.  Je krijgt handvatten waar je meteen de volgende dag mee aan de slag kunt gaan op je werk.

Druk, druk, druk: Hoe krijg ik (g)een burn-out?

In deze workshop staan we stil bij hoe het met je gaat en wat je zelf kan doen om geen burn-out te krijgen. Aan de orde komen verantwoordelijkheidsgevoel, perfectionisme, stressreductie en assertiviteit. We kijken naar de verschillende manier om jezelf weer in balans te krijgen en te houden.

Help, mijn partner is een dokter! Hoe zorg je ervoor dat het samen leuk blijft in de spits van je leven?

Samen met mijn partner die arts is, bespreken we onze eigen ervaringen aangevuld met relevante theorie en handvatten om het leuk te hebben en te houden tijdens deze drukke periode in je leven. Deze workshop is bedoeld voor aios en beginnende medisch specialisten en hun partners die graag meer balans willen ervaren in hun werk- en privéleven.